8. Mars Feiring i Stavanger

Tirsdag 8.mars deltok lawan, Demokratisk ungdomsunion i øst-Kurdistan Rogaland på markeringen av 8.mars. Vi var en av mange organisasjoner som hadde møtt opp i byparken i Stavanger for å feire denne dagen og vise vår støtte og solidaritet til kvinner over hele verden, og spesielt kurdiske kvinner. Programmet startet med taler og appell. Deretter gikk vi i tog fra byparken til folkets hus der feiringen fortsatte. Vi gikk under parolen Støtt kurdernes kamp for demokratiske rettigheter» også delte vi ut flyveblader der vi beskriver den vanskelige situasjonen mange kvinner befinner seg i, i øst-Kurdistan. De står mot det autoritære regimet i Iran som slår ned på et hvert forsøk på å rette oppmerksomheten på grunnleggende menneskerettigheter. Vær med oss og fordøm det autoritære regimet i Iran og støtt kurdernes kamp for menneskerettigheter.

Demokratisk ungdomsunion i øst Kurdistan- Rogaland.

r-8mars-1 r-8mars-2 r-8mars-3 r-8mars-4 r-8mars-5 r-8mars-6

Legg igjen en kommentar